Publicat 12/4/2019 18:29:46 +02:00CET

El Port de Barcelona reivindica ser un "port de referncia en sostenibilitat"

Hotel Barco Barcelona Sunborn
HUSA HOTELES - Archivo

BARCELONA, 12 abr. (EUROPA PRESS) -

El Port de Barcelona ha reivindicat la seva consolidació com a "port de referncia en sostenibilitat" en la fira Seatrade Cruise Global, celebrada a Miami (Estats Units).

En un comunicat aquest divendres, ha remarcat que ha comprovat la seva posició com a port de referncia, sobretot, per la seva aposta en combustibles més sostenibles de propulsió de vaixells com el Gas Natural Liquat (GNL) i les noves tecnologies.

Ha explicat que, durant les tres jornades de la fira, els representants del port s'han reunit amb directius de diverses navilieres i companyies provedores de serveis.

Ha destacat que les empreses marítimes MSC i Royal Caribbean han anunciat inversions en noves installacions al Port de Barcelona, la qual cosa ha subratllat que permetr potenciar les operacions de port base i desenvolupar serveis d'un millor valor afegit per als creuers.

La delegació ha estat formada per la seva presidenta, Merc Conesa; el cap de Creuers, Mar Pérez; el sots-director general d'Estratgia i Comercial, Santiago Garcia-Mil, i la directora de Relacions Instuticionales i Comunicació, Núria Burguera.