Publicat 3/4/2019 16:06:45 +02:00CET

El Port de Barcelona, un dels finalistes en els premis World Ports Sustainability

Panormica del Port de Barcelona
EUROPA PRESS - Archivo

BARCELONA, 3 abr. (EUROPA PRESS) -

El Port de Barcelona és un dels tres finalistes en la categoria 'Infraestructura resilient' en la primera edició dels World Ports Sustainability Awards, convocats per la International Association of Ports and Harbours (IAPH).

En un comunicat aquest dimecres, el Port ha indicat que la seva eina web Port Links ha estat un dels 18 projectes seleccionats pel jurat d'experts dels guardons, organitzats per "fomentar la sostenibilitat als ports i en el conjunt de les cadenes logístiques".

Port Links permet construir i comparar en línia cadenes de transport per importar i exportar un contenidor entre qualsevol port del món i una localització europea a través de Barcelona.

També serveix per integrar l'oferta completa i actualitzada dels serveis marítims i terrestres --tren i camió-- de la infraestructura barcelonina i ofereix informació sobre diversos indicadors associats a la cadena de transport construda.

El Port ha destacat que Port Links calcula les emissions de CO2 i d'altres contaminants, a més del cost de les externalitats del transport.