Publicat 23/5/2020 16:58:07 +02:00CET

El Port de Barcelona amplia l'espai per a terrasses i els baixa la taxa un 75%

BARCELONA, 23 maig (EUROPA PRESS) -

El Port de Barcelona ampliarà des d'aquest dilluns l'espai destinat a terrasses de restaurants i bars en el Port Vell i els baixarà la taxa un 75% per "contribuir a impulsar l'activitat econòmica", coincidint amb l'entrada de la ciutat en fase 1 de la desescalada pel coronavirus.

Les mesures han estat acordades per la gerència urbanística del Port Vell amb el Gremi de Restauració de Barcelona i l'associació Palau Mar Espai Gastronòmic, ha informat el Port de Barcelona en un comunicat aquest dissabte.

L'ampliació de l'espai per a terrasses és "temporal i excepcional", i persegueix tant afavorir la reactivació econòmica com facilitar el compliment de les mesures sanitàries en vigor en les terrasses, que en fase 1 podran obrir al 50% de la seva capacitat.

"Es realitzarà garantint que no es dificulta la mobilitat de les persones ni els serveis de transport, seguretat, emergències i neteja", ha explicat el Port de Barcelona.

La rebaixa de la taxa i l'ampliació "s'alineen amb les mesures que l'Ajuntament de Barcelona aplicarà en la resta de la ciutat".

Contador

el més llegit

 1. 1

  Barcelona controlarà l'aforament de les platges amb videosensors i càmeres

 2. 2

  Mor després de sofrir una descàrrega elèctrica mentre treballava en Vespella (Tarragona)

 3. 3

  Coronavirus.- Les presons catalanes ja fan controls de temperatura a tots els visitants

 4. 4

  Coronavirus.- El Metro de Barcelona registra un 13% més de viatgers aquest dimecres que el passat

 5. 5

  Coronavirus.- Barcelona controlarà l'aforament de les platges amb videosensores i càmeres