Publicat 5/6/2020 15:54:01 +02:00CET

Podem critica que Pérez de los Cobos demanés guardar unes imatges d'Iglesias comprant: "Quina olor a clavegueres"

El portaveu d'Unides Podem, Pablo Echenique, al Congrés
Alberto di Lolli/POOL - Europa Press

MADRID, 5 juny (EUROPA PRESS) -

El portaveu d'Unides Podem al Congrés, Pablo Echenique, ha criticat l'ordre que va donar el coronel Diego Pérez de los Cobos de preservar les imatges del vicepresident segon del Govern espanyol, Pablo Iglesias, comprant en un supermercat sense màscara a l'abril, que es van fer virals.

"Quina olor a clavegueres", ha denunciat el dirigent de Podem en un missatge a Twitter que ha recollit Europa Press, en el qual es fa ressò d'una informació del digital 'Infolibre', que informa que la Guàrdia Civil va demanar sense ordre judicial a un supermercat que no destruís aquest vídeo.

"NI DELICTE NI DENÚNCIA NI ORDRE JUDICIAL"

Echenique destaca que Pérez de los Cobos "va ordenar al supermercat on fa la compra el vicepresident del Govern d'Espanya que guardés les cintes de seguretat més enllà del termini habitual després que es neguessin a fer-ho sense ordre judicial". "Per a què?", es pregunta.

Alhora, el president del grup parlamentari d'Unides Podem-En Comú-En Marea, Jaume Asens, ha afirmat que "no hi havia delicte", ni tampoc cap denúncia ni investigació, ni ordre judicial i que malgrat això, Pérez de los Cobos va demanar unes imatges d'Iglesias comprant en un supermercat. "Inquietant", ha postil·lat.