Publicat 18/11/2019 14:24:29 +01:00CET

Podem acusa Torra "d'actuar de vegades sense pensar", i dema no "llençar més llenya al foc"

La portaveu de Podemos, Noelia Vera, ofereix una roda de premsa després del Consell de Coordinació del partit, Madrid (Espanya), 18 de novembre del 2019.
Marta Fernández Jara - Europa Press

MADRID, 18 nov. (EUROPA PRESS) -

La portaveu del Consell de Coordinació de Podem, Noelia Vera, ha acusat aquest dilluns el president de la Generalitat, Quim Torra, "d'actuar de vegades sense pensar", després que hagi hagut de comparèixer per presumpta desobediència al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC).

En roda de premsa després de l'Executiva, Vera ha incidit que la formació morada creu que "llençar llenya al foc" al conflicte català és contraproduent, i que tots els dirigents polítics haurien de "ser més responsables".

"Hauríem de ser responsables totes les parts, també la part que es fa dir constitucionalista", ha asseverat, després d'afirmar que els polítics han "d'asseure's, parlar, i reconèixer que hi ha un conflicte polític" i que per tant "parlant s'entén la gent". "Som polítics i per això ens paguen", ha afegit.

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha jutjat aquest dilluns el president de la Generalitat, Quim Torra, per un presumpte delicte de desobediència per no haver acatat l'ordre de la Junta Electoral Central (JEC) de retirar els llaços grocs dels edificis de la Generalitat en període electoral.