Actualitzat 30/03/2021 12:46 CET

La plataforma SEA del Port de Tarragona gestiona 60.000 entregues des de la seva inauguració

El Port de Tarragona presenta els bons resultats de la plataforma SEA a l'Smart Digital Ports Of The Future.
Europa Press

TARRAGONA, 30 mar? (EUROPA PRESS) -

El Sistema d'Entregues d'Agroalimentaris (SEA) del Port de Tarragona ha gestionat 36.166 encàrrecs de càrrega de cereals i altres productes agroalimentaris que han significat 60.000 entregues efectives entre l'inici d'operacions el 6 d'octubre del 2020 i el passat 22 de març, segons un comunicat de la infraestructura d'aquest dimarts.

Així mateix, el sistema ha suposat una reducció de 2,5 milions d'euros mensuals en cost d'oportunitats per a les empreses i ha reduït en 50 minuts l'espera mitjana dels 2.000 camions que treballen diàriament al port.

El SEA ha permès reduir els problemes de trànsit i congestió dins les instal·lacions del port, especialment en les cues que es formaven en espera de carregar productes agroalimentaris en camions.

A més, el sistema permet tenir geolocalitzada la mercaderia i dona una hora i punt de recollida, cosa que permet reduir les circulacions innecessàries dins el recinte.

El sistema permet analitzar les incidències per detectar les que són més recurrents amb la finalitat de solucionar-les, fet que també redueix les visites a les oficines del port i els trajectes.

El SEA és l'única eina per fer entregues de mercaderia agroalimentària al Port de Tarragona des del passat 1 de març.

www.aldia.cat és el portal d'actualitat i notícies de l'Agència Europa Press en català.
© 2021 Europa Press. És prohibit de distribuir i difondre tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense consentiment previ i exprés