Publicat 5/6/2019 17:09:03 +02:00CET

Piscina & Wellness Barcelona construirà un centre de benestar digitalitzat

Fira.- Piscina & Wellness Barcelona construirà un centre de benestar digitalitzat
FIRA DE BARCELONA

BARCELONA, 5 juny (EUROPA PRESS) -

Piscina & Wellness Barcelona, el saló sobre instal·lacions, equipament i accessoris relacionats amb la piscina, el wellness, l'spa i el fitness, construirà un centre de benestar denominat 'Wellness Experience' que integrarà la connectivitat i la digitalització.

Aquest espai efímer estarà destinat a professionals vinculats amb establiments turístics, centres esportius i negocis relacionats amb la salut i el benestar, ha explicat la institució firal en un comunicat aquest dimecres.

El 'Wellness Experience', estarà en funcionament del 15 al 18 d'octubre en el recinte de Gran Via, i també serà escenari de demostracions i tallers de diferents activitats aquàtiques vinculades a l'esport.

A més, es convertirà en un fòrum de coneixement a través de les seves jornades tècniques, centrades en el funcionament, l'equipament i l'enfocament del negoci de balnearis, centres wellness i spa.

La instal·lació ocuparà un espai de 612 metres quadrats i reproduirà les diferents estades d'un centre de benestar com la recepció, sala d'espera, sala de fitness, zona de spa, sauna, cabines de tractaments, vestuaris, banys, piscina i jacuzzi.

El disseny de l'espai s'ha encarregat a l'estudi Aia Arquitectura, que va resultar guanyador del Premi Piscina 2017 a la millor "Piscina d'un centre de wellness" pel seu treball al Centre Esportiu Metropolitan de Badalona (Barcelona).

Per la seva banda, l'arquitecte Josep Ferrando, expert en l'ús de materials reciclables i en projectes d'estructures sostenibles, es farà càrrec de les zones comunes i de la resta d'espais d'activitats de Piscina & Wellness Barcelona.

Com a novetat es crearà una àmplia cabina amb spa 'experiencial' regulada per Moodify, un assistent virtual que proposa circuits sensorials en la piscina, sauna, dutxa o spa, adaptats a l'estat anímic de l'usuari.