Publicat 18/6/2019 17:00:58 +02:00CET

Pimecomerç signa un acord amb la patronal 'Confédération Générale du Enterprises du Maroc'

Pimecomerç signa un acord amb la patronal marroquina 'Fédération du Commerce et Services'
PIMEC

BARCELONA, 18 juny (EUROPA PRESS) -

Pimecomerç ha signat un conveni de cooperació amb la patronal marroquina Confédération Générale du Enterprises du Maroc (CGEM) amb l'objectiu de promoure col·laboracions comercials entre Catalunya i el Marroc, ha indicat la patronal en un comunicat aquest dimarts.

La finalitat d'aquest acord és facilitar informació per fomentar els intercanvis comercials i les inversions entre els dos països, i promoure l'establiment d'empreses marroquins a Catalunya, i catalanes al Marroc.

A més es pretén impulsar projectes comuns que puguin contribuir a l'intercanvi d'experiències i la formació, i representar els empresaris de les respectives organitzacions en reunions d'alt nivell amb les autoritats dels dos països.

També s'impulsarà la definició d'enfocaments comuns sobre certes matèries rellevants del sector, i participar en qualsevol esdeveniment entre els dos països que puguin ser d'interès per a les empreses que representen, entre altres qüestions més.

En la signatura han participat la presidenta de la FCS, Bouchra Outaghaniel, i el president de Pimecomerç, Àlex Goñi, que ha assenyalat que l'acord servirà per obrir portes als seus associats per a futures relacions comercials entre Catalunya i el Marroc.