Pimecomerç signa un acord amb la patronal 'Confédération Générale du Enterprises du Maroc'

Publicat 18/6/2019 17:00:58CET
Pimecomerç signa un acord amb la patronal marroquina 'Fédération du Commerce et Services'
PIMEC

BARCELONA, 18 juny (EUROPA PRESS) -

Pimecomerç ha signat un conveni de cooperació amb la patronal marroquina Confédération Générale du Enterprises du Maroc (CGEM) amb l'objectiu de promoure col·laboracions comercials entre Catalunya i el Marroc, ha indicat la patronal en un comunicat aquest dimarts.

La finalitat d'aquest acord és facilitar informació per fomentar els intercanvis comercials i les inversions entre els dos països, i promoure l'establiment d'empreses marroquins a Catalunya, i catalanes al Marroc.

A més es pretén impulsar projectes comuns que puguin contribuir a l'intercanvi d'experiències i la formació, i representar els empresaris de les respectives organitzacions en reunions d'alt nivell amb les autoritats dels dos països.

També s'impulsarà la definició d'enfocaments comuns sobre certes matèries rellevants del sector, i participar en qualsevol esdeveniment entre els dos països que puguin ser d'interès per a les empreses que representen, entre altres qüestions més.

En la signatura han participat la presidenta de la FCS, Bouchra Outaghaniel, i el president de Pimecomerç, Àlex Goñi, que ha assenyalat que l'acord servirà per obrir portes als seus associats per a futures relacions comercials entre Catalunya i el Marroc.