Pimec alerta de l'impacte de les cancel·lacions en l'MWC en les pimes i Barcelona

Publicat 11/2/2020 14:01:58CET
Recinte Gran Via de Fira de Barcelona durant el Mobile World Congress (MWC)
EUROPA PRESS - Archivo

BARCELONA, 11 febr. (EUROPA PRESS) -

Pimec ha alertat aquest dimarts sobre les afectacions que poden tenir les cancel·lacions en el Mobile World Congress (MWC), que tindrà lloc del 24 al 27 de febrer, en les pimes i Barcelona.

La patronal catalana ha lamentat les cancel·lacions d'assistència a l'esdeveniment tecnològic i ha demanat tranquil·litat i 'seny' a les empreses i ciutadans davant el brot de coronavirus, segons un comunicat.

Ha manifestat el seu suport a l'organització de l'esdeveniment per la seva "importància econòmica i empresarial", i ha recordat que el 2019 va generar un impacte de 473 milions d'euros i va suposar la creació de 13.900 llocs de treball.

La patronal ha defensat que l'organització de l'MWC està adoptant totes les mesures preventives necessàries i ha destacat "el bon nivell de la sanitat de Catalunya com a garantia de prevenció i de control".

Ha enviat recentment un conjunt de recomanacions a les empreses davant el coronavirus i ha reiterat la seva confiança en la gestió d'aquest fenomen per part de les autoritats xineses, espanyoles i catalanes.

Contador