Picabaralla entre Rufián (ERC) i Nogueras (JxCat) per la reaparició de Pujol a TV3

Publicat 8/1/2020 14:18:12CET
Twitter del programa '30 minuts' de TV3 en què expliquen que l'expresident de la Generalitat Jordi Pujol participarà en el reportatge 'Objectiu 0,7%'
30 MINUTS

BARCELONA, 8 gen. (EUROPA PRESS) -

El portaveu d'ERC al Congrés, Gabriel Rufián, i la diputada de JxCat Míriam Nogueras han protagonitzat aquest dimecres una picabaralla a Twitter per la reaparició de l'expresident Jordi Pujol en un reportatge de TV3 per analitzar l'actualitat de la cooperació internacional per al desenvolupament a Catalunya.

Amb el títol 'Objectiu 0,7%', Pujol participarà aquest diumenge en el programa '30 minuts' de TV3 i trencarà així "un llarg silenci mediàtic", segons recull la cadena en el seu perfil de Twitter.

La participació de Pujol en aquest programa ha provocat la reacció de Rufián que, en una piulada que ha recollit Europa Press, ha reclamat "a veure si el proper és per parlar del 3%".

Poc després, també a Twitter, Nogueras ha retret als republicans la seva abstenció en la investidura de Pedro Sánchez com a president del Govern central.

"I a veure si després és amb Pedro Sánchez per parlar dels ERO, els GAL, el 155, el 135, el 17A i el deute de l'Estat amb Catalunya", ha resolt Nogueras.

UN ALTRE DESACORD

JxCat i ERC, socis del Govern, també han polemitzat aquest dimecres davant la possibilitat que el Tribunal Suprem (TS) inhabiliti el president de la Generalitat, Quim Torra.

El president de JxCat al Parlament, Albert Batet, ha demanat al vicepresident del Govern, Pere Aragonès, "no donar per fetes certes coses".

Ho ha dit després que el dirigent republicà hagi explicat que, si el Suprem inhabilita Torra, "no hi haurà president fins que el Parlament elegeixi un nou president" i que ell desenvoluparia funcions administratives com fa ara quan Torra està de viatge.

Contador