Publicat 8/4/2019 16:50:37 +02:00CET

Pere Navarro fa una crida a projectar el patrimoni de Barcelona i a saber quin turisme vol

BARCELONA, 8 abr. (EUROPA PRESS) -

El delegat especial de l'Estat en el Consorci de la Zona Franca de Barcelona (CZFB), Pere Navarro, ha fet una crida "a ser capaos" de gestionar i projectar el patrimoni de Barcelona cap a la resta del món i a saber qu s'ofereix i quin turisme es vol atreure.

Així s'extreu de la seva intervenció per videoconferncia durant la primera edició del Summit Barcelona: Turisme de Qualitat vs. Massificació Turística, que se celebra al Caixaforum els dies 8 i 9 d'abril sota el títol 'Les grans ciutats del Mediterrani davant el fenomen turístic al segle XXI'.

"Hem d'estar preparats per rebre totes aquestes persones per també hem de saber, i aquestes jornades són una oportunitat, qu és el que volem, qu és el que oferim, per també qui volem atreure", ha resumit Navarro.

Ha sostingut que la densitat de turisme de Barcelona és fruit d'una histria d'xit, perqu la gent ve a la capital catalana perqu la ciutat atreu, tant per la seva activitat cultural i econmica, com per la seva histria i arquitectura.

Finalment, ha dit que aquestes jornades serviran per generar un debat entre institucions, entitats i empreses i que el resultat de les quals generar un benefici que anir més enll dels actors implicats.

"El resultat d'aquestes jornades no és un resultat que sigui per un benefici propi dels organitzadors sinó pel benefici de tota la ciutadania en general i per aportar aquest valor, aquesta activitat econmica, que en realitat el que fa és donar oportunitats a molts professionals que hi ha a la nostra ciutat i en el nostre entorn metropolit", ha raonat.

el més llegit

 1. 1

  Mollet del Vallès (Barcelona) farà més PCR a contactes de positius aquesta setmana

 2. 2

  Tallada la línia R3 entre Torelló (Barcelona) i Ripoll (Girona) per un atropellament

 3. 3

  Agents de paisà controlaran l'ús de la mascareta a Terrassa (Barcelona)

 4. 4

  Un detingut a Llagostera (Girona) per vendre un propulsor submarí robat a Bombers

 5. 5

  Mor un conductor en xocar amb un camió a l'autovia A-2 a Lleida