Pere Aragonès demana als alcaldes "empènyer" defensant l'autodeterminació

Publicat 26/10/2019 11:28:36CET
El vicepresidente de la Generalitat, Pere Aragonès tras la sesión plenaria celebrada en el Parlament tres días después de conocerse la sentencia del 'procés', en Barcelona (Cataluña, España), a 17 de octubre de 2019.
David Zorrakino - Europa Press

BARCELONA, 26 oct. (EUROPA PRESS) -

El vicepresident de la Generalitat, Pere Aragonès, ha demanat als alcaldes catalans no deixar d'"empènyer" per defensar el dret a l'autodeterminació, la llibertat per als presos sobiranistes i la celebració d'un referèndum reconegut.

Ho ha dit aquest dissabte en un acte de suport als presos sobiranistes a la Generalitat i en rebuig a la sentència del Tribunal Suprem, al qual també han assistit el president de la Generalitat, Quim Torra; el president del Parlament, Roger Torrent; el president de l'Associació Catalana de Municipis (ACM), Lluís Soler, i el president de l'Associació de Municipis per la Independència (AMI), Josep Maria Cervera.

Aragonès ha assegurat, davant centenars d'alcaldes catalans reunits al Palau de la Generalitat, que la sentència és "injusta" i que votar mai no pot ser considerat delicte, i ha defensat el diàleg i la democràcia per resoldre els problemes polítics.