Publicat 9/2/2020 16:08:59 +01:00CET

Pere Aragonès defensa buscar consensos i no centrar-se en "petites diferències" en abordar el diàleg

El vicepresident de la Generalitat, Pere Aragonès, durant la presentació del llibre 'Pere Aragonès, l'independentisme pragmàtic'. Foto d'arxiu.
David Zorrakino - Europa Press

TARRAGONA, 9 febr. (EUROPA PRESS) -

El vicepresident de la Generalitat, Pere Aragonès, ha defensat aquest diumenge buscar consensos entre les forces independentistes en abordar el diàleg amb l'Estat: "Si anem mirant les petites diferències que hi puguin haver, no avançarem".

"Ara és el moment d'avançar", ha dit sobre les negociacions entre el Govern central i el Govern, en declaracions a la premsa durant una visita a Falset (Tarragona) amb motiu del XIIIè Congrés d'Unió de Pagesos.

Ha demanat centrar aquestes negociacions en l'autodeterminació i l'amnistia, perquè segons ell existeix un ampli consens entre els independentistes sobre que aquests són assumptes que s'han de tractar en la taula de diàleg.

Així, el vicepresident de la Generalitat ha defensat que les forces independentistes han de fer-se fortes en els consensos, que és el que els permet avançar, segons ell.

A més, s'ha mostrat convençut que tots sabran aprofitar aquesta oportunitat, amb la màxima exigència i unitat estratègica: "No ens podem quedar parats".