Publicat 22/8/2020 15:28:26 +02:00CET

Pere Aragonès assegura que en la negociació i en el diàleg "cal actuar amb intel·ligència"

Els consellers de la Generalitat Pere Aragonès i Teresa Jordà visiten l'empresa Pirinat a Campdevànol (Girona)
@ESQUERRA_ERC

Puigdemont va demanar divendres "confrontació intel·ligent amb l'Estat espanyol"

GIRONA, 22 ago. (EUROPA PRESS) -

El vicepresident de la Generalitat i coordinador nacional d'ERC, Pere Aragonès, ha assegurat aquest dissabte que en la negociació i en el diàleg també "cal actuar amb intel·ligència" per aconseguir la independència de Catalunya.

Ho ha dit en declaracions als mitjans després de visitar les instal·lacions de la nova nau de l'empresa Pirinat a Campdevànol (Girona) amb la consellera d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat, Teresa Jordà.

Ha replicat així les paraules de l'expresident de la Generalitat Carles Puigdemont (JxCat), que divendres va afirmar que "l'única via transitable, realista, sense falses il·lusions, és la gestió d'una confrontació intel·ligent amb l'Estat espanyol".

Durant la seva conferència en la 52 Universitat Catalana d'Estiu (UCE), Puigdemont també va advertir divendres que "de l'Estat espanyol no sortirà mai una plataforma negociadora de la independència".

Aquest dissabte, el vicepresident i dirigent d'ERC hi ha replicat que "en la confrontació i la negociació, la confrontació i el diàleg, la mobilització, i en tots els àmbits cal actuar amb intel·ligència".

"Així ho ha fet sempre l'independentisme. I hem de seguir fent-ho amb una estratègia consensuada, compartida entre tot l'independentisme", i Aragonès ha cridat a aprofitar el potencial del moviment sobiranista.

Contador