Publicat 20/10/2019 16:37:24 +02:00CET

Pedro Sánchez reprèn demà la precampanya amb un acte a Alcázar de San Juan (Ciudad Real)

El secretari general del PSOE i president del Govern central en funcions, Pedro Sánchez.
Francis J. Cano - Europa Press

MADRID, 20 oct. (EUROPA PRESS) -

El secretari general del PSOE i president del Govern central en funcions, Pedro Sánchez, reprèn aquest dilluns 21 d'octubre la precampanya electoral amb un acte a Alcázar de San Juan (Ciudad Real).

El líder del PSOE va iniciar la precampanya la primera setmana d'octubre, uns dies després d'assistir a les reunions de l'ONU a Nova York. El president en funcions ha celebrat mítings totes les setmanes. L'últim va ser a Alcorcón (Madrid) diumenge passat 13 d'octubre.

Durant aquesta última setmana, Sánchez ha estat absent de la precampanya, setmana que precisament ha estat marcada per les reaccions i disturbis que s'han produït a tota Catalunya després de fer-se pública aquest dilluns la sentència del 'procés'.

A això se suma la imminent exhumació de Francisco Franco. Encara que encara no hi ha data oficial per treure les restes del dictador del Valle de los Caídos, les dates que s'especulen són dimarts 22 o dimecres 23.

En tot cas, les restes del dictador s'exhumaran abans del 25 d'octubre, segons va anunciar la vicepresidenta del Govern espanyol en funcions, Carmen Calvo.

L'acte amb el qual Sánchez reprèn la precampanya aquest dilluns tindrà lloc al Teatre-Auditori d'Alcázar de San Juan a les 19.00 hores i també hi participaran el president de Castella-la Manxa, Emiliano García Page; el secretari general provincial, José Manuel Caballero; i l'alcaldessa d'Alcázar de San Juan, Rosa Melchor.