Publicat 11/4/2019 15:26:58 +02:00CET

Pedro Sánchez rebutja el 'cara a cara' amb Casado i accepta un debat a cinc el 23 d'abril a Atresmedia

EUROPA PRESS

MADRID, 11 abr. (EUROPA PRESS) -

El president del Govern espanyol, Pedro Sánchez, ha rebutjat el debat 'cara a cara' amb el president i candidat del PP, Pablo Casado, i ha acceptat fer un debat a 5 el proper dia 23 d'abril a Atresmedia amb els candidats del PP, Podem, Cs i Vox.

"El Comit Electoral del PSOE anuncia la disposició de Pedro Sánchez a debatre el proper 23 d'abril amb els candidats del PP, Podem, Cs i VOX a Atresmedia", ha afirmat el PSOE en un comunicat que ha ems després de la reunió d'aquest dijous del comit electoral.

El PSOE explica que en aquesta trobada s'ha acordat la "plena disponibilitat" del president i candidat socialista a mantenir un debat amb els restants candidats a la Presidncia del Govern d'Espanya, que representen forces polítiques que presenten candidatures a totes les províncies i que, segons l'enquesta preelectoral del CIS, superen el 10 per cent d'intenció de vot.

Aix vol dir que el debat inclour VOX perqu ha aconseguit una estimació de vot de l'11,9 per cent en aquesta enquesta que es va publicar aquest dimarts.

Aquest dimecres mateix, el candidat socialista i cap de l'Executiu espanyol va precisar en una entrevista a La Sexta que el Comit Electoral del PSOE aclariria "aviat" en quins debats participaria i encara que no va desvelar si acceptaria l'oferta d'Atresmedia, sí va fer una defensa d'aquest tipus de debats per contrastar opinions.

En aquesta mateixa línia ha anat l'argumentació del seu partit, que afirma en el seu comunicat que sempre han cregut "que els debats enriqueixen la democrcia i suposen una oportunitat immillorable perqu la ciutadania conegui les propostes de les diferents forces polítiques".