Publicat 8/2/2020 17:39:29 +01:00CET

Pedro Sánchez i els seus ministres centren el seu debat econòmic en els joves: "Són els grans pagans de la crisi"

Pedro Sánchez i els ministres que componen l'executiu central a la finca estatal de Quintos de Mora, situada al terme municipal de los Yébenes (Toledo).
LA MONCLOA

MADRID, 8 febr. (EUROPA PRESS) -

L'executiu liderat per Pedro Sánchez ha centrat el seu debat econòmic a Quintos de Mora (Toledo) en polítiques per als joves que han estat els grans "pagans" de la precarietat. "Hem de ser un Govern que estigui en el present, però que sempre pensi en el futur", ha assegurat Sánchez, segons ha informat La Moncloa.

D'aquesta manera ha conclòs el bloc centrat en creixement econòmic i estabilitat pressupostària en la jornada que estan passant tots els ministres a la finca estatal de Quintos de Mora, situada a los Yébenes (Toledo).

En aquesta sessió, la vicepresidenta per a Assumptes Econòmics, Nadia Calviño, ha tingut especial rellevància en sostenir que l'economia espanyola evoluciona sobre bases sòlides i ha compartit amb la resta del gabinet que el creixement ha de ser sostenible i inclusiu.

Al palau de La Moncloa asseguren que aquest bloc ha tingut una participació molt activa dels ministres i del president de l'executiu, Pedro Sánchez. Durant la seva intervenció, el líder del Govern ha subratllat que els joves són els grans "pagans" de la precarietat, l'exclusió i la pobresa.

Després del menjar informal, s'exposaran les grans transformacions que s'impulsaran durant la legislatura. La jornada s'ha programat perquè els debats acabin tocades les 19.00 hores i no està prevista cap compareixença del Govern als mitjans de comunicació.