Pedro Sánchez defensa que "el PSOE és un partit espanyol format per compatriotes"

Publicat 4/1/2020 10:32:21CET
El president de Govern en funcions i secretari general del PSOE, Pedro Sánchez, assegut en el seu escó al Congrés dels Diputats abans de la primera sessió del debat de la seva investidura en la XIV Legislatura a Madrid (Espanya), 4 de gener del 2020.
Eduardo Parra - Europa Press

MADRID, 4 gen. (EUROPA PRESS) -

El president del Govern central en funcions i candidat socialista a la investidura, Pedro Sánchez, ha defensat aquest dissabte en començar el seu discurs per ser reelegit com a cap de l'executiu que "el PSOE és un partit espanyol format per compatriotes".

Així ho ha assegurat des de la tribuna del Congrés, poc després de començar la sessió d'investidura, i abans d'avisar a la dreta que "s'equivoca en qüestionar el compromís de l'esquerra amb Espanya".

Precisament, Sánchez ha volgut deixar clar amb les seves primeres paraules que si resulta reelegit president del Govern espanyol, "no es trencarà Espanya" ni la Constitució, sinó "el bloqueig".

"Bon dia. No es trencarà Espanya. No es trencarà la Constitució. Es trencarà el bloqueig al Govern progressista democràticament elegit pels espanyols", ha defensat el candidat a la Presidència del Govern d'Espanya.

Contador