Publicat 2/4/2019 17:57:06 +02:00CET

El PDeCAT obre primries per triar els candidats que concorreran a la llista de JxCat a les europees

Foto d'arxiu de Carles Puigdemont
DPA - Archivo

BARCELONA, 2 abr. (EUROPA PRESS) -

El PDeCAT ha iniciat el procés de primries per triar els candidats que formaran part de la llista de JxCat a les eleccions europees, que encapala l'expresident de la Generalitat Carles Puigdemont.

Segons un comunicat de la formació, en les primries hi podran participar tots els associats, que triaran dos candidats per comarca o districte de Barcelona, i entre aquest dimecres i dissabte s'han convocat assemblees extraordinries al territori.

Cada candidat podr votar un únic candidat entre els noms que es presentin, per sortiran triades les dues persones amb més vots de cada comarca i districte.

A més, cada mbit temtic del partit triar els seus candidats, i la votació en aquest cas tindr lloc aquest divendres, de 10.00 a 18.00 hores, de manera presencial a la seu del PDeCAT o de manera telemtica a través del web del partit.

Els noms que surtin triats es traslladaran a la direcció del PDeCAT perqu elabori la llista definitiva que encapalar Puigdemont, el qual defineixen com "una figura clau per denunciar la repressió que exerceix l'Estat espanyol contra els catalans i reforar la internacionalització del procés catal".