Publicat 1/7/2019 14:19:23 +02:00CET

El PDeCAT intensificarà el seu procés de reflexió perquè els seus associats facin les seves aportacions

David Bonvehí, PDeCAT
EUROPA PRESS

BARCELONA, 1 jul. (EUROPA PRESS) -

El president del PDeCAT, David Bonvehí, ha explicat aquest dilluns que intensificaran el seu procés de reflexió, diàleg i participació a través dels seus òrgans territorials i sectorials perquè els associats puguin fer les seves aportacions.

"Els associats han de poder dir la seva. Han de tenir veu i opinar sobre decisions que marcaran el futur del partit", ha defensat en roda de premsa.

Després d'explicar que celebraran un Consell Nacional ordinari aquest juliol per valorar els pactes municipals, ha negat que tinguin previst celebrar una consulta entre els associats, i ha apostat per dur a terme "un debat serè i tranquil" sobre el futur de l'espai de JxCat.

"Però no tenim un temps concret per prendre una decisió sobre el nostre partit de manera imminent", ha concretat Bonvehí, que també s'ha referit a les negociacions que estan duent a terme per formar part del govern de la futura Diputació de Barcelona.

Així, ha explicat que tenen contactes amb ERC, "com a partit sobiranista que comparteix projecte amb JxCAT, i amb el PSC i d'altres partits, però no amb la intensitat" amb la qual parlen amb els republicans.