Publicat 7/9/2020 21:01:26 +02:00CET

El PDeCAT defensarà la seva pròpia línia ideològica al Parlament i al Congrés

   BARCELONA, 7 set. (EUROPA PRESS) -

   El PDeCAT ha anunciat aquest dilluns que defensarà la seva pròpia línia ideològica, independentment de la de JxCat, després de ser "expulsat del Govern pel president de la Generalitat, Quim Torra, ha explicat el partit en un comunicat.

   "El PDeCAT constata que després de la remodelació del Govern, on el partit ha estat expulsat, hi ha dos partits diferents que comparteixen grup parlamentari en el Parlament i al Congrés", exposa la formació, que insta els seus responsables parlamentaris a parlar amb els de JxCat.

   A aquests representants els demanen que tractin d'"enfocar aquesta nova realitat i avaluar-la per trobar un encaix en l'actual configuració de grups".

   Amb tot, adverteixen que el PDeCAT "defensarà la seva línia i tradició ideològiques pròpies", tant al Parlament de Catalunya --on si el president de la Generalitat, Quim Torra, és inhabilitat caldrà decidir la forma de finalitzar la legislatura-- i al Congrés, on es debatran els Pressupostos Generals de l'Estat.

   La formació ha concretat que aquest dilluns a la tarda ha reunit els diputats d'ambdues cambres per analitzar la nova situació després de la renovació del Govern i han conclòs que cal "prioritzar la lluita contra la crisi econòmica, social i sanitària, i centrar el país".

Contador