Publicat 7/4/2019 13:32:55 +02:00CET

Pascal no descarta crear un nou partit al marge de Puigdemont: "Podria ser una opció"

Marta Pascal durante el Consell Nacional del partido
PDECAT - Archivo

BARCELONA, 7 abr. (EUROPA PRESS) -

L'excoordinadora del PdeCAT Marta Pascal ha deixat la porta oberta a la creació d'un nou partit polític al marge de l'ex-president de la Generalitat Carles Puigdemont, amb qui ha reconegut tenir discrepncies des de fa temps: "Podria ser una opció".

En una entrevista aquest diumenge a La Vanguardia recollida per Europa Press, Pascal ha afirmat que "Catalunya no es pot dirigir des de Waterloo, no es pot regir des de l'emotivitat desbordada i l'antipolítica".

També ha qualificat de greu error l'esmena a la totalitat dels pressupostos generals per part del PdeCAT, "ordenada per Puigdemont", i ha defensat que s'haurien d'haver negociat a fons els comptes.

Ha demanat que es treballi per a un referndum acordat a Catalunya, que segons ella és l'única solució possible, i ha reconegut que no est d'acord amb l'actual situació, per la qual cosa ha concls: "Crec que ha arribat el moment d'actuar".

Pascal ha explicat que les seves discrepncies amb Puigdemont "vénen des de lluny", ha opinat que es van fer massa concessions a la CUP i ha sostingut que va ser contrria a la renúncia de l'ex-president de la Generalitat Artur Mas al gener de 2016, per les pressions dels cupaires.