Publicat 10/7/2020 13:48:26 +02:00CET

El Parlament rebutja reprovar El Homrani per la gestió de les residències

El conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir el Homrani, en la sessió plenària en la qual es debat la gestió de les residències durant la pandèmia de la covid-19. Barcelona, Catalunya (Espanya), 7 de juliol del 2020.
David Zorrakino - Europa Press

BARCELONA, 10 jul. (EUROPA PRESS) -

El Parlament ha rebutjat aquest divendres reprovar al conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir el Homrani, per la gestió de les residències en una votació que s'ha hagut de repetir fins a tres vegades per empat entre els grups.

Durant el ple monogràfic sobre les residències per a persones grans i amb discapacitat, l'hemicicle ha votat una proposta de resolució transaccionada entre el PSC i els comuns que demanava reprovar el conseller per la seva gestió dels centres residencials durant la pandèmia.

En les votacions sobre la reprovació del conseller, JxCat i ERC --els grups que donen suport al Govern-- han votat en contra de la reprovació; Cs, el PSC, els comuns i el PP han demanat reprovar-lo i la CUP s'ha abstingut, la qual cosa ha provocat un empat que, després de votar les tres vegades, ha fet decaure la proposta.