Publicat 12/5/2020 14:51:19 +02:00CET

El Parlament preveu reunions presencials dels seus òrgans des del 15 de juny

Ple del Parlament (ARXIU)
DAVID ZORRAKINO - EUROPA PRESS - Archivo

BARCELONA, 12 maig (EUROPA PRESS) -

El Parlament treballa amb la previsió que tots els seus òrgans tornin a reunir-se de forma presencial a partir del 15 de juny, sempre tenint en compte les directrius que es plantegin des de la Conselleria de Salut de la Generalitat i amb un pla específic per als treballadors de la càmera.

Així es desprèn de l'informe impulsat pel president del Parlament, Roger Torrent, que s'ha aprovat en la reunió de la Taula d'aquest dimarts, i que ha elaborat la secretària general.

Sobre la base d'aquesta previsió, les reunions de la Mesa, de la Junta de Portaveus i les comissions tornarien a ser presencials, com ja passa en el cas dels plens, malgrat estar limitats a un aforament de 21 diputats.

També s'ha admès les peticións d'un ple específic sobre el coronavirus presentada pel president de la Generalitat, Quim Torra, així com també el sol·licitat per Cs sobre la mateixa qüestió, i el del PSC sobre la gestió de les residències de gent gran.

Així, la Junta de Portaveus ha acordat que Torrent i els portaveu dels grups fixaran la data i el format amb el qual se substanciaran els plens.

A més, s'ha incorporat en l'ordre del dia del ple del dijous 21 de maig la proposta de resolució de la CUP parar impulsar una comissió d'investigació sobre la gestió de les residències de la gent gran.

Contador