Publicat 26/3/2019 12:10:23 +01:00CET

El pare que va destapar el cas Maristes diu que l'exprofessor acusat d'abusos ho "contar tot"

VÍDEO: El padre que destapó el caso Maristas dice que el exprofesor acusado de abusos lo "contará todo"
Europa Press TV - Europa Press

BARCELONA, 26 mar� (EUROPA PRESS) -

El pare que va destapar el cas Maristes de presumptes abusos a diversos collegis, Manuel Barbero, ha explicat aquest dimarts a les portes de l'Audincia de Barcelona que l'acusat, l'exprofessor de gimnstica Joaquim Benítez, li ha dit que ho "contar tot".

En declaracions als mitjans, Barbero ha explicat que s'ha trobat amb Benítez en una cantonada de l'Audincia i que l'ha cridat pel seu nom i li ha demanat que s'enrecordés de la conversa que van tenir sobre que "arribat el moment, parlaria i contaria tota la veritat de si Maristes sabia o no sabia" l'existncia dels abusos i si hi havia més professors que els haguessin coms.

"Aquest dimarts m'ha confirmat que sí, que a l'Audincia parlar i ho contar tot", ha declarat Barbero, abans de l'inici de la sessió en la qual est prevista aquest dimarts la declaració de l'exprofessor acusat, després d'una testimoni i la prctica de la prova pericial.

Barbero també ha explicat que Benítez li ha provat de donar la m per que ell s'ha negat: "Li he dit que no, que per favor que no s'acosti".

El pare d'una de les víctimes ha recordat que pel que deia l'acusat i pel que deien els afectats "presumptament Maristes est implicat" en els casos d'abusos, i ha assenyalat que hi ha moltes declaracions davant dels Mossos d'Esquadra en aquest sentit.

Si la sentncia recull aquesta presumpta implicació, ha indicat que estudiaran noves accions legals.