Actualitzat 27/12/2019 9:56:00 +00:00 CET

Una pancarta del Tsunami Democràtic i estelades, en el concert de Sant Esteve

Banderes 'estelades' durant el concert de Sant Esteve
@QUIMTORRAIPLA

BARCELONA, 26 des. (EUROPA PRESS) -

Integrants del cor han desplegat una pancarta de Tsunami Democràtic i banderes 'estelades' en el tradicional concert de Sant Esteve celebrat aquest dijous en el Palau de la Música Catalana, al moment en què cantaven 'El Cant de la Senyera' i 'Els Segadors'.

A més, el públic ha cantat també 'Els segadors'; han desplegat banderes 'estelades' i pancartes de 'Llibertat presos polítics', i han cridat 'Llibertat' i 'Independència' en acabar el recital.

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha assistit aquest dijous a la tarda a aquesta tradicional cita en el Palau de la Música Catalana, que ha comptat amb les veus dels cors de l'Orfeó Català i del Cor de Cambra del Palau, ha informat el Govern en un tuit recollit per Europa Press.

"Gran concert de Sant Esteve, amb quatre composicions que han estrenat avui i el públic, a la fi, dempeus, cridant Llibertat i Independència.Gràcies Orfeó Català!", ha destacat Torra en Twitter.

El concert, que aposta per la creació musical catalana, ha començat les 19 hores i ha estat dirigit per l'assessor artístic del Palau i director dels cors Simon Halsey.