Publicat 15/11/2019 16:34:33 +01:00CET

La PAH ocupa l'Ajuntament de Lleida pel desallotjament de 29 persones d'un bloc de la Sareb

Protesta de la PAH a l'Ajuntament de Lleida aquest divendres
EUROPA PRESS

LLEIDA, 15 nov. (EUROPA PRESS) -

Diversos membres de la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca (PAH) han ocupat de 9.00 a 14.30 h d'aquest divendres el vestíbul de l'Ajuntament de Lleida per protestar pel desallotjament de 29 persones d'un bloc propietat de la Sareb al carrer Ripollès.

L'alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, ha tingut una trobada informal amb els concentrats i els ha comunicat que l'Ajuntament està buscant una solució.

Totes les persones han estat reallotjades per l'Ajuntament en habitatges, hotels i albergs, com dijous va anunciar el tinent d'alcalde Sergi Talamonte, que va criticar la Sareb per desallotjar sense donar temps que l'Ajuntament reallotgés aquestes persones.

L'entrada de l'edifici ja ha estat tapiada i només han permès entrar-hi per recollir la medicació d'una dona d'edat avançada que dijous va ser atesa a l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova i posteriorment traslladada a un hostal.

La portaveu de la plataforma, Susana González, ha criticat en declaracions a Europa Press que no hagin permès als desallotjats entrar a recollir les pertinences que necessitaven, com roba per als nadons.