Publicat 7/8/2019 19:22:10 +02:00CET

La PAH demana una solució habitacional "digna" per a una família de l'Hospitalet (Barcelona)

L'HOSPITALET DE LLOBREGAT (BARCELONA), 7 ago. (EUROPA PRESS) -

La PAH ha demanat aquest dimecres una solució habitacional "digna" per a una família de l'Hospitalet de Llobregat (Barcelona) que va ser desnonada fa una setmana de casa seva, ha informat en un comunicat.

L'associació ha explicat que Ingrid i el seu fill de cinc anys van ser desnonats d'un pis "sense reallotjament garantit, ni per part de l'entitat financera, que no va accedir a fer un lloguer social, ni per part de l'administració de reallotjar-la en la taula d'emergència", tal com fixa la Llei 24/2015.

La família de l'Hospitalet han acampat indefinidament des del dimecres 31 de juliol davant de l'Ajuntament de l'Hospitalet per exigir una solució habitacional, i han rebut el suport de diferents entitats socials, a més de la PAH.

La PAH ha criticat que el consistori de l'Hospitalet ha tornat "a deixar una família vulnerable al carrer" i que no és la primera vegada que vulnera el dret a un habitatge digne dels ciutadans.

"Volem remarcar i denunciar les polítiques d'habitatge que fa anys que es perpetuen en aquesta ciutat", ha subratllat.

També ha demanat a la Generalitat que es corresponsabilitzi de la situació d'aquesta família que està esperant un pis de la taula d'emergència: "Ingrid i el seu fill de cinc anys són una de les 1.300 famílies que estan esperant un pis de la taula d'emergència".

el més llegit

 1. 1

  Mor l'actor Quim Lecina, confundador del Teatre Lliure

 2. 2

  Josep Bargalló: "Totes les escoles acolliran els alumnes de famílies que ho necessitin"

 3. 3

  Sánchez espera reprendre al juliol la taula de diàleg amb la Generalitat de Catalunya

 4. 4

  L'Ajuntament de Barcelona és la institució "millor valorada" durant la pandèmia

 5. 5

  Catalunya suma 12.269 morts per coronavirus, 28 l'últim dia