Publicat 13/12/2019 15:17:28 +01:00CET

Page respon a Iceta: "sobre Espanya parlen tots els espanyols i tot el PSOE"

El president de Castella-la Manxa, Emiliano García-Page.
JCCM

GUADALAJARA, 13 des. (EUROPA PRESS) -

El president de Castella-la Manxa, Emiliano García-Page, ha demanat al primer secretari del PSC, Miquel Iceta, que si demana "respecte" per als independentistes, que també el defensi davant de "tant insult i atac" quan defensa la igualtat i unitat d'Espanya. Així mateix, li ha contestat que "sobre tot Espanya parlen tots els espanyols i tot el PSOE també".

Després de mostrar respecte pel seu company català, García-Page ha volgut sortir així al pas de les declaracions d'Iceta per demanar-li a ell i al també dirigent autonòmic, Javier Lambán, que es comportin "amb respecte" tot i que tinguin discrepàncies polítiques sobre la negociació amb ERC.

Unes manifestacions que ha fet als periodistes a Guadalajara, on ha assenyalat que, segurament, Iceta té ara mateix tota la informació que li falta a ell sobre què està passant però li ha recordat que "sobre tot Espanya parlen tots els espanyols i tot el PSOE també".

En aquesta línia, ha incidit que li agradaria "que el defensés davant de tant insult i atac" que reben tant ell com altres presidents autonòmics. "Jo no he qualificat de xenòfob Torra, hi ha qui ho ha fet i aquí no he vist protestar Iceta", ha dit.

"Quan a Iceta li diuen que no pot anar al Senat i li treuen la possibilitat de ser president de la cambra llavors sí s'hi val dir que Espanya no pot dependre dels independentistes. Jo dic el mateix que vaig dir fa tres setmanes i fa tres anys i probablement ho continuaré dient els propers trenta", ha subratllat.