Page felicita el rei pel paper de la princesa Elionor: "La Prefectura de l'Estat té un futur molt esperançador"

Publicat 6/11/2019 15:14:43CET
El rei inaugura el Congrés Internacional 'Igualtat de gènere en l'àmbit de la Seguretat'
EUROPA PRESS - DAVID HUFRA

TOLEDO, 6 nov. (EUROPA PRESS) -

El president de Castella-la Manxa, Emiliano García-Page, ha aprofitat aquest dimecres la presència del rei Felip VI a Toledo per felicitar la família reial "pel bon paper" que està desenvolupant aquests dies la princesa Elionor.

"Em sento molt tranquil en veure que la Prefectura de l'Estat té un escenari de futur molt esperançador", ha afirmat García-Page durant la inauguració del Congrés Internacional d'igualtat de gènere en l'àmbit de la seguretat, organitzat per la Policia Nacional, amb motiu del 40 aniversari de la incorporació de la dona a aquest cos.

Ha recordat que la primera persona que va sentir Espanya parlar que "era raonable, legítim i lògic" que hi hagués igualtat en la successió de la Corona va ser al cap de l'Estat.

Després de presumir de ciutat, ha al·ludit a la segona part d''El Quixot', que desenvolupa la gran part del seu espai a les platges de Barcelona. "És allà justament quan la batalla d''El Quixot' recupera el seny", ha apuntat el president regional per abundar en el conflicte català.

Ha estat en aquest moment quan el president socialista ha felicitat la policia, en nom del poble espanyol, "pel servei que estan fent". "Ens sentim tots compenetrats amb la seva feina a Catalunya", els ha dit als policies presents.