Pablo Iglesias tria 'El Hormiguero' per obrir campanya: "Quan sigui president hi torno"

Publicat 31/10/2019 23:29:32CET
El candidat d'Unides Podem a la Presidència del Govern, Pablo Iglesias, intervé en un acte a Las Palmas de Gran Canària (Canàries/Espanya), a 27 d'octubre de 2019.
Europa Press

   MADRID, 31 oct. (EUROPA PRESS) -

   El secretari general de Podem, Pablo Iglesias, ha decidit obrir la seva campanya electoral per a les eleccions generals del 10 de novembre al programa 'El Hormiguero', al qual s'ha compromès a tornar "quan sigui president".

   El programa d'Antena 3 ha tancat amb Iglesias el cicle d'entrevistes polítiques de cara a la cita electoral que va obrir amb el líder de Vox, Santiago Abascal. Pel programa de Pablo Motos han passat tots els candidats a excepció del president del Govern espanyol en funcions, Pedro Sánchez.

   "Què fort, tu, eh? Abans Sánchez venia. Ara no ve. Has d'anar a la Moncloa, i la Junta Electoral Central li ha donat el 'toc", ha ironitzat Iglesias, i ha afegit: "Jo, quan sigui president, torno aquí".

   Mentre Iglesias participava en l'entrevista, Unides Podem arrencava paral·lelament la campanya amb un acte celebrat a Madrid i marcat per la seva absència. "Em semblava molt malament dir a la gent que esperés", ha dit.

   En la seva intervenció, el líder de la formació morada ha tornat a insistir en la necessitat de comptar amb un Unides Podem "fort" perquè el PSOE no miri cap a la dreta.

   "Sánchez intentarà el PP de totes totes, però si estem molt fortes no els quedarà més remei que posar-se d'acord amb nosaltres. Les coses difícils no sempre surten a la primera; ja ho vam veure amb la moció de censura", ha afirmat.

   I ha defensat Unides Podem com "el millor antídot" per evitar una coalició dels partits tradicionals. "Si estem forts, és molt complicat que el PSOE s'atreveixi a decebre els seus votants".