Publicat 11/4/2019 23:58:29 +02:00CET

Pablo Iglesias demana omplir urnes amb "les veritats d'un país al qui els poderosos no li han d'escriure la història"

28A.- Iglesias Demana Omplir Urnes Amb "Les Veritats D'un País Al Qui Els Poderosos No Li Han D'escriure La Histria"
@IUNIDA

   MADRID, 11 abr. (EUROPA PRESS) -

   El secretari general de Podemos i cap de llista de l'Unidas Podemos al Congrés per Madrid, Pablo Iglesias, ha demanat omplir les urnes el 28 d'abril amb "les veritats d'un país al qui els poderosos no li han d'escriure la histria".

   En l'arrencada de la campanya, després d'enganxar-se cartells, Iglesias ha recordat que aquest dijous ha estat detingut Julian Assange a Londres, i ha apuntat que el poder necessita un mecanisme per funcionar i "aquest mecanisme es diu la mentida". "La mentida és una de les grans amenaces de la democrcia espanyola", ha afegit.

   A l'acte, que ha comenat passades les 23.00 hores, han assistit al voltant de 300 vens i simpatitzants del barri madrileny d'Aluche que han compartit un sopar popular. Acompanyant Iglesias han estat el coordinador federal d'IU i candidat d'Unidas Podemos al Congrés per Mlaga, Alberto Garzón, i altres candidats d'Unidas Podemos.

   L'enganxada de cartells ha tingut lloc al Parque de las Cruces d'Aluche, en un amfiteatre a l'aire lliure molt proper a un Centre d'Internament d'Estrangers (CIE) i enfront del solar en qu es va situar la presó de Carabanchel, símbol per a l'esquerra de la repressió franquista.