Pablo Casado diu que el PP donarà suport a Revilla a Cantàbria si el PSOE trenca amb ell pel 'no' del PRC a Sánchez

Publicat 4/1/2020 13:41:39CET
El president del PP, Pablo Casado, intervé des de la tribuna del Congrés dels Diputats en la primera sessió del debat d'investidura del candidat socialista a la Presidència de Govern en la XIV Legislatura a Madrid (Espanya), 4 de gener del 2020.
Eduardo Parra - Europa Press

MADRID, 4 gen. (EUROPA PRESS) -

El president del PP, Pablo Casado, ha anunciat aquest dissabte durant la sessió d'investidura que la seva formació ajudarà el president de Cantàbria, Miguel Ángel Revilla, a mantenir el seu Govern autonòmic en el cas que el PSOE decideixi trencar la coalició amb el PRC en la regió, com a represàlia del vot en contra del partit càntabre a la reelecció del president de l'executiu espanyol, Pedro Sánchez.

"Si vostè trenca el Govern de Revilla pel canvi de vot del PRC, el meu partit li donarà suport per donar estabilitat a Cantàbria", ha garantit el líder dels 'populars' durant la seva primera intervenció al debat d'investidura.

"COACCIÓ" AL PRC

Així ho ha anunciat Casado, abans de criticar la "paradoxa" que, al seu judici, suposa el fet que "l'únic suport" aliè al PSOE que va tenir Sánchez al debat d'investidura del juliol sigui ara "coaccionat per mantenir el seu suport a allò que no es pot defensar".

El líder del PP feia així referencia a l'avís que el PSOE va enviar aquest divendres al PRC després de conèixer que el diputat càntabre té intenció de votar 'no' a Sánchez, pel pacte segellat entre els socialistes i ERC.

El PSOE de Cantàbria va advertir el partit de Revilla que "si no rectifica" el seu 'no' a la investidura Sánchez, "haurà trencat el pacte de Govern" entre regionalistes i socialistes a Cantàbria.

Contador