Publicat 24/7/2019 16:03:01 +02:00CET

Orange inverteix 55 milions aquest estiu a reforçar la xarxa mòbil en zones turístiques

Turismo, fotos, puesta de sol, móvil, tecnologías
EUROPA PRESS - Archivo

MADRID, 24 jul. (EUROPA PRESS) -

Orange invertirà un total de 55 milions d'euros aquest estiu per reforçar la xarxa de telefonia mòbil en zones turístiques amb l'objectiu de donar resposta a l'increment de trànsit que es produirà durant aquestes dates a les localitats turístiques, segons ha informat l'operadora de telecomunicacions en un comunicat.

L'operadora preveu que el trànsit total de dades a la xarxa mòbil durant aquest estiu, inclòs el generat per turistes estrangers ('roaming'), augmenti un 30% en comparació del registrat l'any passat durant aquestes mateixes dates. Pel que fa al 4G, estima que el trànsit s'incrementi un 39% respecte a l'estiu del 2018.

En conjunt, l'operadora ha presentat gairebé 2.000 actuacions per reforçar la capacitat i/o la cobertura 4G a les zones, tant de la costa com de l'interior, que veuran incrementat el nombre dels visitants durant els mesos d'estiu.

Addicionalment, Orange ha millorat la cobertura 4G en les principals línies de l'AVE, de cara a optimitzar l'experiència dels clients en els trajectes a les destinacions vacacionals.

Així mateix, la companyia de telecomunicacions ha incrementat la capacitat i/o cobertura mòbil 4G en més de 1.600 emplaçaments de fins a 845 municipis per millorar la connexió en aquestes localitats.