Publicat 12/8/2019 14:49:53 +02:00CET

Onze 'start-ups' catalanes classificades entre les finalistes del premi 'South Summit' 2019

Entrada al foro South Summit 2018 en Madrid
SOUTH SUMMIT - Archivo

BARCELONA, 12 ago. (EUROPA PRESS) -

Onze projectes d''start-ups' catalanes s'han classificat aquest dimarts entre els 100 finalistes de la competició 'South Summit' 2019, escollits entre els més de 3.700 que s'han presentat aquesta edició i que en un 62% dels casos tenen procedència internacional.

Segons un comunicat de 'South Summit', un comitè de 150 experts, format per inversors i referents d'innovació de les corporacions, ha realitzat la valoració que ha tingut en compte: la innovació del projecte, la seva estabilitat o capacitat interna per créixer, l'equip de professionals que forma el projecte i l'interès d'inversió que pugui generar.

Els projectes catalans triats són 'AllRead Machine Learning Technologies', 'Buy Yourself', 'CloudGuide', 'Elma', 'Factorial', 'Iomob', 'Place to Plug', 'Polaroo', 'Rheo Diagnostics', 'Smart Monkey' i 'Wide Eyes Technologies'.

Aquestes participaran en un 'Mentoring Program' impartit per la xarxa de mentors de 'South Summit' --en el qual podran aprendre "tàctiques per millorar el seu discurs i posicionar el seu projecte"-- i un Bootcamp, en el qual se'ls ensenyaran habilitats per dirigir-se a un inversor o a una corporació per desenvolupar un negoci conjunt.

Durant la South Summit 2019, els finalistes hauran d'enfrontar-se a diferents sessions en format 'pitch' davant un jurat per donar lloc a una 'start-up' guanyadora per àrea temàtica, que les seves guanyadores competiran entre elles i l'últim dia s'anunciarà la vencedora del premi, que tindrà lloc a La Nave de Madrid entre el 2 i el 4 d'octubre.

el més llegit

 1. 1

  Coronavirus.- Reparteixen més de 90.000 mascaretes entre empreses de polígons industrials de Terrassa

 2. 2

  Un detingut per disparar a dos homes a Cambrils

 3. 3

  Dos detinguts per robar en un local d'oci nocturn a Manresa

 4. 4

  Donald Trump commuta la pena de presó del seu ex-assessor Roger Stone

 5. 5

  La regió sanitària de Lleida registra 338 casos positius de coronavirus