Publicat 5/4/2019 12:32:22 +02:00CET

mnium posa en circulació a Barcelona un autobús contra el "judici a la democrcia"

mnium posa en circulació per Barcelona un autobús contra el "judici a la democ
MNIUM CULTURAL

BARCELONA, 5 abr. (EUROPA PRESS) -

mnium Cultural ha posat en circulació aquest divendres a Barcelona i a l'rea metropolitana un autobús que critica el "judici a la democrcia" contra els presos independentistes al Tribunal Suprem.

En un comunicat, l'entitat ha explicat que l'autobús duu el missatge 'Ens jutgen a tots: als demcrates, als moviments socials, als pacifistes', i insta els ciutadans a "mobilitzar-se en defensa dels drets fonamentals".

Circular durant una setmana per Barcelona i municipis de l'rea metropolitana, com Sant Adri de Bess, Santa Coloma de Gramenet, l'Hospitalet de Llobregat, Cornell de Llobregat i Sant Boi de Llobregat, entre d'altres.

Pretén "continuar denunciant el judici contra els drets i llibertats fonamentals que es duu a terme al Suprem" i s'emmarca dins de la campanya de l'entitat per al judici.

Durant aquesta campanya, mnium ha enganxat cartells grans a les autopistes i tanques de les principals carreteres de Catalunya, i també es poden veure en algunes estacions de transport públic i als carrers de diversos municipis catalans.