Publicat 16/1/2020 19:46:20 +01:00CET

Núria Marín replica Ayuso: "A L'Hospitalet el Mobile està a casa seva"

L'alcaldessa de L'Hospitalet de Llobregat, Núria Marín, en la comissió mixta entre Generalitat i Ajuntament de L'Hospitalet de Llobregat
DAVID ZORRAKINO / EUROPA PRESS - Archivo

L'alcaldessa li recorda que el saló "no ha de ser una competició entre Barcelona i Madrid"

L'HOSPITALET DE LLOBREGAT (BARCELONA), 16 gen. (EUROPA PRESS) -

L'alcaldessa de L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona), Núria Marín, ha replicat a la presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, després que aquesta digués que farà tot el possible per portar a Madrid el Mobile World Congress (MWC): "No es preocupi, a L'Hospitalet el Mobile està a casa seva".

En una publicació a Twitter recollida per Europa Press, Marín ha criticat que Ayuso "es fixa molt" en el que L'Hospitalet fa a força de treball, diàleg i consens.

"Hauria de dedicar els seus esforços a governar de la mateixa forma posant per sobre de tot el benestar dels seus veïn@s", ha afegit l'alcaldessa de L'Hospitalet.

Així mateix, en un comunicat, Marín ha censurat les paraules d'Ayuso per "frívoles" i perquè demostren el desconeixement que té la presidenta de la Comunitat de Madrid sobre el que es necessita perquè el MWC, que se celebrarà del 24 al 27 de febrer a L'Hospitalet i Barcelona, es mantingui en una mateixa seu.

"Només a força de treball, diàleg i consens s'aconsegueix que una fira com aquesta sigui un gran èxit i reverteixi així en un major benestar de la ciutadania de l'àrea metropolitana", ha defensat.

L'alcaldessa de L'Hospitalet li ha recordat a Ayuso que "el Mobile no ha de ser una competició entre Barcelona i Madrid, sinó entre Espanya i la resta del món".

EDICIÓ 2020

Marín ha assegurat que la nova edició del MWC tornarà a ser "un gran èxit" d'assistents i evidenciarà l'atractiu i la solvència de Barcelona i L'Hospitalet com a seu de congressos internacionals.

Ha recalcat que el saló de mòbils pot plantejar-se continuar "molts anys" i créixer en el seu actual emplaçament, tenint en compte el projecte d'ampliació per al recinte Gran Via de Fira de Barcelona.

"Un projecte que ens permetrà competir amb els recintes firals més importants d'àmbit mundial, atreure grans fires itinerants, possibilitar el creixement dels salons actuals i tenir la capacitat d'acollir diversos esdeveniments al mateix temps", ha dit.