Publicat 15/6/2019 13:36:01 +02:00CET

Núria Marín (PSC) és investida i governarà l'Hospitalet (Barcelona) per quart mandat

Núria Marín (PSC) és investida i governarà L'Hospitalet (Barcelona) per quart mandat
PSC L'HOSPITALET

BARCELONA, 15 juny (EUROPA PRESS) -

La candidata del PSC a l'alcaldia de l'Hospitalet de Llobregat (Barcelona), Núria Marín, ha estat investida alcaldessa aquest dissabte i inicia el seu quart mandat al capdavant del govern de la ciutat.

Tots els grups municipals han presentat candidatura a l'alcaldia i han fet cadascun un discurs abans de la votació, que la candidata del PP, Sonia Esplugas, ha aprofitat per insistir en el soterrament de les vies del tren i el candidat d'ERC, Antoni Garcia, ha demanat per la llibertat dels presos independentistes.

La candidata de l'Hospitalet en Comú, Anna González, s'ha referit en el seu discurs als desnonaments i a la necessitat d'ampliar el parc públic d'habitatge, i el candidat de Cs, Miguel Garcia, ha dit que "Núria Marín té tota la legitimitat per revalidar el seu mandat quatre anys més."

El regidor del PSC Francesc Belver ha reivindicat la seva formació com a referent del diàleg, ha rebutjat la crispació i ha apel·lat a la convivència i a evitar l'enfrontament.

En el ple de constitució de l'Ajuntament de l'Hospitalet de Llobregat, tots els regidors electes han pres possessió i a continuació han votat en una urna la reelecció de l'alcaldessa.