Publicat 2/4/2019 20:00:07 +02:00CET

Nufri es converteix en accionista majoritari de la transformadora de fruita Indulleida

Nufri es converteix en accionista majoritari de la transformadora de fruita Indu
INDULLEIDA

LLEIDA, 2 abr. (EUROPA PRESS) -

L'empresa de conreu d'arbres fruiters Nufri, amb seu a Mollerussa (Lleida), ha passat a ser soci de referncia de la transformadora de fruita Indulleida després de l'adquisició d'accions d'Actel SCCL i altres socis en una operació de compravenda entre accionistes.

La Junta General Extraordinria celebrada aquest dimarts ha donat llum verda a la reducció del Consell d'Administració de deu a vuit membres i ha aprovat el nomenament del president de Nufri, Francesc Argilés, com a president d'Indulleida, ha informat en un comunicat Indulleida, que continuar sota la direcció de Xavier Roé.

El nou Consell d'Administració ha quedat constitut per quatre consellers individuals a proposta de Nufri, entre ells Argilés i altres quatre representants de les societats scies: Alpicat Fruits, Arcofrut, Cooperativa de Torrefarrera, i Fruits de Ponent.

Arrelada en el sector productiu d'Espanya i al sud de Frana, els accionistes d'Indulleida són centrals en el conreu d'arbres de fruita i cooperatives; més de 170 empreses productores que engloben més de 18.000 agricultors de tota la geografia espanyola i el sud de Frana.

Nufri, situada a Mollerussa, és una empresa fundada el 1973, integrada de manera vertical des de la producció, reacondicionament i comercialització de la fruita prpia i la dels seus associats als centres de Mollerussa, Belver de Cinca (Osca), El Burgo d'Osma (Soria) i Gibraleon (Huelva).