Publicat 6/5/2019 17:28:19 +02:00CET

El novè detingut per la violació de Sabadell admet que dormia en el lloc dels fets

El jutge de la violació múltiple de Sabadell desconeix que la víctima és creués amb un investigat
EUROPA PRESS - Archivo

SABADELL (BARCELONA), 6 maig (EUROPA PRESS) -

La novena persona detinguda per la seva presumpta vinculació amb la violació múltiple d'una jove que es va cometre el 3 de febrer a Sabadell (Barcelona) ha admès que dormia en el lloc la matinada en què es van cometre els fets.

Així ho ha explicat a Europa Press l'advocat de la víctima, Jorge Albertini, després que aquest dilluns el detingut prestés declaració davant del jutge.

Aquest dilluns també ha comparegut al jutjat la víctima, la qual l'ha identificat en el lloc dels fets "com un actor passiu".

Aquesta persona va ser detinguda a finals de març per la Policia Local de Mataró i va ser posat en llibertat hores després amb mesures cautelars, amb compareixences setmanals al jutjat, retirada de passaport i prohibició de sortir del territori.

El magistrat va invalidar la roda de reconeixement amb el detingut després que, tal com va recollir en les diligències, el lletrat protagonitzés una "comunicació totalment irregular" a la víctima abans d'entrar a la sala.

En aquest cas hi ha nou persones investigades, dues es troben en presó provisional, sis estan en llibertat amb mesures cautelars i una persona es troba en crida i cerca, amb una ordre de detenció internacional.