Nova York convida a celebrar el Nadal a Manhattan

Publicat 12/11/2019 18:56:23CET
Arbre de Nadal a Rockefeller Center
MATTHEW PENROD / NYC & COMPANY / MATTHEW PENROD

MADRID, 12 nov. (EUROPA PRESS) -

Més de set milions de turistes visitaran la ciutat de Nova York durant aquesta temporada nadalenca, segons dades de NYC & Company, l'organització oficial de màrqueting a la ciutat de Nova York que convida als visitants de tot el món a gaudir-hi de les properes festes.

La ciutat de Nova York ofereix activitats multiculturals des de novembre fins a gener als cinc districtes que la componen. La desfilada del Dia d'Acció de Gràcies de Macy's, la il·luminació de l'arbre de Nadal al Rockefeller Center o el descens de la bola de nit de cap d'any a Times Square, són alguns dels esdeveniments imperdibles que ofereix la ciutat de Nova York per celebrar les festes des de principis de novembre fins a gener.

El Nadal comença el 28 de novembre amb la desfilada d'Acció de Gràcies de Macy's que és tot un clàssic de les festes a la ciutat de Nova York. Amb inflables d'heli, carrosses de fantasia, pallassos, grups d'actors, els millors musicals de Broadway, o aparicions de famosos.

La desfilada comença les 9 del matí a 77th Street i Central Park West, al voltant de Central Park South i es dirigeix cap a la Sisena Avinguda abans de concloure a Macy's Herald Square a 34th Street i la Setena Avinguda.

Un altre dels moments imperdibles és la cerimònia d'il·luminació de l'arbre de nadal del Rockefeller Center que es duu a terme del 4 de desembre és tota una tradició des de fa més de vuit dècades. L'encès de la plaça de Rockefeller, dóna pas a diferents actuacions i cançons clàssiques de Nadal. L'arbre arribarà el 9 de novembre, s'il·luminarà el 4 de desembre i estarà a la vista fins a mitjan gener.

El 22 de desembre tant Manhattan com Brooklyn competeixen en la carrera per l'Hanukkah Menorah més gran del món. La Menorah més gran de Brooklyn ha estat il·luminada des del 1985, i el concert anual per donar inici a la festa es durà a terme el 22 de desembre.

I com cada cap d'any, milions d'espectadors assistiran el descens de la bola de Times Square des de llocs d'arreu del món. El ball de nit de cap d'any de Waterford Crystal Times Square brilla a Times Square perquè els visitants puguin veure el descens d'una manera especular per començar l'Any Nou.

El visitant també pot gaudir dels focs artificials de nit de cap d'any al parc Prospect del Grand Army. Aquesta celebració inclou música en viu, seguida d'un espectacle de focs artificials a mitjanit.