Actualitzat 25/07/2018 11:46

El nou magatzem de blat de Casa Tarradellas acull la seva primera collita

Magatzem de blat de Casa Tarradellas
CASA TARRADELLAS

Ha invertit 16 milions en l'ampliació del molí i la construcció d'aquest nou magatzem

BARCELONA, 25 jul. (EUROPA PRESS) -

Casa Tarradellas ha començat a emmagatzemar el blat de la primera collita d'aquest any al seu nou magatzem, que aprovisionarà el molí propi en el qual elabora la farina de les seves pizzes, segons ha informat la companyia d'alimentació.

En un comunicat aquest dimecres, Casa Tarradellas ha detallat que la instal·lació té una capacitat d'emmagatzematge de més de 10.000 tones que proveeixen la farinera, que l'any 2016 va ampliar la seva capacitat per poder duplicar la producció de farina.

El magatzem de blat ocupa 3.000 metres quadrats, complementa el projecte d'ampliació de la farinera de Casa Tarradellas, i està equipat amb sitges d'emmagatzematge, una unitat de control de qualitat i un àrea de selecció que permet analitzar la qualitat del blat i la traçabilitat del cereal.

En total, la companyia amb seu a Gurb (Barcelona) ha invertit 16 milions d'euros en l'ampliació del molí i la construcció d'aquest nou magatzem, clau segons destaca pel resguard del cereal necessari per l'elaboració de les seves pizzes.

Tarradellas posa l'accent en què aquest procés comença al camp, amb el cultiu del blat, continua a la farinera on es mol el gra i finalitza a la línia d'elaborats, on es fermenta la massa, es cou la base i es decora una a una cada pizza amb els ingredients de les diferents receptes.

L'empresa elabora pizzes fresques, espetec, masses fresques, patés i mixt.