Publicat 26/7/2019 18:46:48 +02:00CET

Nostrum tanca les seves cuines centrals a Sant Vicenç de Castellet i acorda un ERO amb la plantilla

BARCELONA, 26 jul. (EUROPA PRESS) -

Home Meal, la propietària de Nostrum, ha tancat les seves cuines centrals, situades a Sant Vicenç de Castellet (Barcelona), i ha acordat un Expedient de Regulació d'Ocupació (ERO) amb els seus treballadors per així "garantir" la viabilitat futura de la societat i la sortida del procés concursal el 2020.

La mesura ha arribat dins del procés de concurs en el qual Home Meal es troba des del de març i la companyia procedirà al tancament de les seves cuines després de la decisió d'enfocar-se únicament a la seva xarxa de franquícies, ha informat aquest divendres en un comunicat.

Home Meal ha subscrit una aliança amb Masia Artesana perquè realitzi l'elaboració dels productes comercialitzats amb la marca Nostrum, que servirà per "aportar una major traçabilitat del producte des de l'origen de la matèria primera fins al plat final".