Normalitat a primera hora en els filtres de l'aeroport de Barcelona en la quarta jornada de vaga

Publicat 12/8/2019 10:14:43CET
Terminal 2 de l'Aeroport de Barcelona
EUROPA PRESS

EL PRAT DE LLOBREGAT (BARCELONA), 12 ago. (EUROPA PRESS) -

Normalitat a primera hora en els filtres de seguretat de l'aeroport de Barcelona-El Prat durant la quarta jornada de la vaga convocada pels treballadors de l'empresa Trablisa.

L'espera per passar els controls està entre els 10 i 15 minuts sobre les 09.00 hores del matí d'aquest dilluns, han informat fonts d'Aena a Europa Press.

La passada pels filtres està en línia amb el dels últims dies de vaga, malgrat que es poden produir augments en algun moment per la gran afluència de passatgers d'aquesta època de l'any.

La vaga indefinida i de 24 hores de vigilants del Prat va començar el divendres, i els serveis mínims decretats són del 90%.

Els treballadors demanen millores salarials i laborals, com un plus d'un euro per hora treballada per compensar la sobrecàrrega de treball al Prat.

També exigeixen garantir la paritat entre els vigilants per no carregar amb més treball a elles en haver de registrar les passatgeres als filtres sent menys, descansos mínims i dos caps de setmana al mes, i assegurar la formació necessària i que la tinguin tots.