Publicat 23/5/2019 19:34:42 +02:00CET

Nissan completarà aquest any el 80% de les seves inversions previstes en la planta d'Àvila

Planta de Nissan a Àvila
NISSAN - Archivo

Invertirà 20 milions que se sumen als 11 desemborsats el 2018

BARCELONA, 23 maig (EUROPA PRESS) -

Nissan preveu completar aquest any el 80% de les inversions previstes per transformar la planta d'Àvila en un centre especialitzat en fabricació i distribució de peces de recanvi per a l'aliança, segons un comunicat de la companyia.

El projecte comporta 40 milions en inversions per part de Nissan, dels quals fins ara s'han desemborsat més d'11; i per aquest any hi han 20 compromesos, amb el que sumaran 31 milions, gairebé un 80% del total.

La direcció s'ha reunit aquest dijous amb la representació dels treballadors i després amb els empleats de la fàbrica per explicar els avanços en la transformació de la planta.

PRINCIPALS ACTIVITATS

Entre les principals activitats destaquen la gran instal·lació de soldadura (Línia Flexible), que representarà un terç de la producció de peces, quan estigui en ple rendiment dins d'un any; la nova àrea d'embalatge, així com el desmantellament i l'adaptació de l'entorn de la zona de pintura.

I tot se suma a l'avançament de projectes que estaven prevists per 2020; alguns exemples són: pintura, segellat i embalatge de peces dels models Lodgy i Dokker de Dacia; soldadura de portes per als models Renault Twingo II, Clio III i Captur; o les primeres peces fabricades de Megane/Scenic.

Pel que fa als treballs d'estampació, les cinc premses necessàries per a la nova activitat ja estan contractades i de camí a Àvila, procedents d'Itàlia, Mèxic i Valladolid, respectivament.

La instal·lació d'aquestes a l'edifici d'estampació del polígon avilès d'Hervencias començarà el febrer del 2020.

el més llegit

 1. 1

  Més de 300 concentrats davant el Consolat dels EUA a Barcelona demanen "justícia"

 2. 2

  Mor l'actor Quim Lecina, confundador del Teatre Lliure

 3. 3

  L'alcalde de Nova York confirma la detenció de la seva filla en les protestes i no descarta el toc de queda

 4. 4

  Catalunya suma 12.280 morts per coronavirus, 11 l'últim dia

 5. 5

  Josep Bargalló: "Totes les escoles acolliran els alumnes de famílies que ho necessitin"