Publicat 26/4/2019 13:06:22CET

Nestlé, l'empresa més atractiva per treballar a Espanya, segons Randstad

Fbrica de Nestlé en Pontecesures (Pontevedra)
NESTLÉ - Archivo

MADRID, 26 abr. (EUROPA PRESS) -

La firma d'alimentació Nestlé ha estat premiada com l'empresa més atractiva per treballar a Espanya pel grup de recursos humans Randstad, que ha consultat a més de 10.000 persones per elegir les empreses més atractives del país.

En la desena edició d'aquests premis, Randstad també ha distingit les companyies reconegudes pels espanyols com les més atractives dins del seu sector.

Així, en el sector de la banca, s'ha elegit ING; en automoció, Mercedes-Benz i en telecomunicacions, Telefónica.

En alimentació i begudes, Nestlé ha estat l'empresa més ben valorada, mentre que en el sector del 'retail' txtil els espanyols consideren El Corte Inglés la companyia més atractiva. En el sector del 'retail' ha estat Ikea.

En el sector de la indústria, BSH Bosch ha estat la més ben valorada, mentre que el rnquing del sector químic l'encapala Basf. En energia, Agbar ha estat l'empresa més ben valorada.

Per la seva banda, Marriott International ha estat elegida la més atractiva en l'mbit dels hotels, mentre que en el sector logístic Correus ha estat la més ben valorada.

En mitjans de comunicació s'ha distingit RTVE; en el sector farmacutic ha destacat Bayer; en assegurances la més atractiva ha estat Mapfre, i en el sector del gran consum ha destacat Procter & Gamble. Finalment, en serveis empresarials ha destacat IBM i en auditoria ho ha fet KPMG.

Els Randstad Award han celebrat aquest any la seva desena edició i per obtenir els resultats a Espanya s'ha consultat 10.000 persones amb i sense feina, d'entre 18 i 65 anys.

Les empreses no poden sollicitar la seva inclusió en l'estudi, dut a terme per una entitat independent a partir de la percepció del públic en general i no dels mateixos empleats de les empreses.

Per a elegir els guanyadors es té en compte que l'empresa tingui una notorietat de marca superior al 10% i que siguin seleccionades en un major nombre pels enquestats.