ESPLUGUES DE LLOBREGAT (BARCELONA), 12 ago. (EUROPA PRESS) -
Nestlé ha ampliat el seu programa de formació per a joves 'Young Culinary Talents' (Yocuta), en una aposta per ajudar la indústria del Foodservice i incrementar la falta de treballadors culinaris qualificats a tot el món, ha explicat l'empresa en un comunicat aquest dilluns.
Com a part de la incitativa global 'Nestlé needs YOUth', el programa Yocuta pretén "desenvolupar joves talents culinaris" a tot el món, i des de la seva creació a Amrica Llatina el 2015, ha prestat servei a més de 2.000 estudiants d'entre 16 i 30 anys.
L'empresa assenyala que el nombre de treballadors culinaris qualificats disponibles és "inadequat" per satisfer la demanda, i Yocuta ofereix una combinació de formació terica i prctica.
En proporcionar una combinació d'ensenyament a l'aula, instrucció prctica i educació contínua, Yocuta pot ajudar a proporcionar una nova font de talent.
El conseller delegat de la Regió Nestlé Amrica i líder de la Global Youth Initiative, Laurent Freixe, ha ressaltat que la iniciativa ha ajudat milers de persones a preparar-se per al món del treball.