Actualitzat 19/12/2023 11:52

Nestlé fa servir un 50% de proteïna de soja procedent de cultius regeneratius el 2023

Imatge dels cultius regeneratius
NESTLÉ

BARCELONA, 19 des. (EUROPA PRESS) -

Nestlé, a través de la seva marca Garden Gourmet, està impulsant la transició cap a l'agricultura regenerativa i aquest 2023 ha fet servir un 50% de proteïna de soja procedent d'aquest tipus de cultius.

Garden Gourmet col·labora des del 2022 amb el seu proveïdor de proteïna de soja europeu per dur a terme aquesta transició i treballa perquè el 100% de la soja que fa servir sigui d'origen europeu per a finals del 2024, ha informat aquest dimarts l'empresa en un comunicat.

Segons la companyia, l'agricultura regenerativa és "un enfocament clau per ajudar a reduir el carboni i complir amb els objectius de reducció d'emissions", per la qual cosa es compromet a implementar i ampliar aquestes pràctiques.

Algunes de les accions que duen a terme són utilitzar fertilitzants orgànics, sembrar cultius de cobertura i aplicar l'agricultura de precisió per reduir l'ús de fertilitzants, entre d'altres.

A més, l'empresa impulsa el proveïment d'ingredients prop dels centres de producció sempre que sigui possible "per assegurar i mantenir una relació més pròxima amb les comunitats en les quals opera".




www.aldia.cat és el portal d'actualitat i notícies de l'Agència Europa Press en català.
© 2024 Europa Press. És prohibit de distribuir i difondre tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense consentiment previ i exprés