Publicat 3/4/2019 16:59:20 +02:00CET

Nestlé i Barcelona Tech City signen un acord per fomentar la innovació i l'emprenedoria

EUROPA PRESS

BARCELONA, 3 abr. (EUROPA PRESS) -

Nestlé i Barcelona Tech City han arribat a un acord de collaboració que té l'objectiu de fomentar la innovació, l'emprenedoria i la collaboració amb empreses emergents.

L'acord, que situa Nestlé com un soci global i la integra en l''advisory board' de l'associació, ha estat signat pels directors generals de Nestlé Espanya, Jacques Reber, i de Barcelona Tech City, Miquel Martí, han informat totes dues entitats en un comunicat conjunt aquest dimecres.

La companyia d'alimentació assessorar i donar suport a la direcció de Barcelona Tech City en els mbits que es considerin convenients per assegurar-ne el creixement i consolidació com a centre d'operacions d'innovació.

Per la seva banda, Barcelona Tech City assessorar Nestlé en la seva aproximació al món de les empreses emergents amb l'objectiu d'abordar noves oportunitats d'aprenentatge i negoci.

Reber ha explicat que per a Nestlé l'acord permet explorar l'ecosistema de 'start-ups' de Barcelona, valorar possibles collaboracions de negoci i utilitzar aquesta relació per reforar el seu posicionament com experts en 'e-business'.

Martí ha qualificat l'acord amb Nestlé d'una "excellent oportunitat d'apropament i collaboració amb el primer grup alimentari del món".