Publicat 9/7/2019 14:05:43 +02:00CET

Naturgy ajudarà diverses famílies vulnerables de Manresa (Barcelona) amb la seva Escola d'Energia

Panel de contadores inteligentes
NATURGY - Archivo

BARCELONA, 9 jul. (EUROPA PRESS) -

La Fundació Naturgy organitzarà aquest dimecres dues sessions informatives de la seva Escola d'Energia a Manresa (Barcelona), amb l'objectiu d'explicar a famílies vulnerables com fer un consum energètic eficient i reduir la seva factura sense perdre les condicions de confort a la llar.

La primera sessió estarà adreçada als treballadors municipals que atenen famílies vulnerables a través dels serveis socials, i la segona estarà oberta a les famílies del municipi, segons ha informat Naturgy en un comunicat aquest dimarts.

Aquest any s'han organitzat 99 jornades de l'Escola d'Energia a la província de Barcelona, amb l'assistència d'un miler de famílies vulnerables, i des que es va impulsar el 2017 s'han format més de 16.000 persones arreu d'Espanya.

La directora de l'Àrea de Projectes Socials i Internacional de la Fundació Naturgy, Ester Sevilla, ha afirmat que la finalitat del projecte és "empoderar les persones més vulnerables perquè puguin minimitzar l'impacte del cost energètic aplicant les mesures i consells" que s'expliquen durant les jornades.

L'Escola d'Energia és un projecte de la Fundació Naturgy emmarcat dins del Pla de vulnerabilitat Energètica de l'empresa energètica, i que col·labora amb voluntaris d'ONG com Creu Roja i Càritas.